Ексклузивне винске туре

Краљевски Тероар

Краљевски Тероар је заједнички назив за све репрезентативне винске туре које организује удружење Вински путеви Србије за своје чланове.

Куповином Винско-туристичке картице vinturscard и регистрацијом аутоматски постајете члан удружења и тиме оставарујете велики број погодности.

… учланите се (или – поручите vinturs картицу)

 

Када смо креирали наше туре водили смо се тиме да драгим гостима представимо Србију као земљу са богатим културно-историјским наслеђем, нетакнутом природом, истинским гостољубљем, здравом храном и врхунским винима награђиваним на најпрестижнијим светским сајмовима.

ШУМАДИЈА

Краљевска винска тура

На овој ексклузивној винској тури упознајемо се са наслеђем обе српске краљевске породице (Карађорђевићи и Обреновићи) чији су чланови били  заљубљеници у вино. У њиховим виноградима и данас рађа винова лоза од које настају краљевска вина.

Укупно доступно места: 18
Преостало места: 12
Датум поласка: 27.05.2023.

ФРУШКА ГОРА

Стазама римсикх царева

У Сремској Митровици (античком Sirmiumu), некадашњој престоници Римског царства, рођено је неколико чувених императора. Један од њих био је и Проб (Markus Aurelius Probus) који је засадио прву винову лозу на Фрушкој гори.

Укупно доступно места: 0
Преостало места: 0
Датум поласка: Биће накнадно објављен

ЖУПА

Аутохтоно и традиционално

Жупа александровачка, винородна област смештена у централном делу Србије, представља традиционални предео српског виноградарства и винарства. Заталасани брежуљци прекривени су воћњацима и виноградима а заштићени околним планинама.

Укупно доступно места: 0
Преостало места: 0
Датум поласка: Биће накнадно објављен

НИШ

Путовање кроз време

Ниш, највећи град на југу Србије, памти моћног римског цара Константина који се у њему родио, али и Великог жупана Стефана Немању који је у порти Пантелејмонске цркве угостио цара Фридриха Барбаросу.

Укупно доступно места: 0
Преостало места: 0
Датум поласка: Биће накнадно објављен